Recepten

Ontdek een zee aan culinaire mogelijkheden.

De vis van morgen

Gebakken Omegabaars met preistoemp

Bereidingstijd
15 à 20 min
De vis van morgen

Omegabaars in papillot met courgettes

Bereidingstijd
35 à 40 min.
De vis van morgen
door Chef Toon Dierickx - Arenberg

Omegabaars in ’t groen

Bereidingstijd
20 à 30 min.
De vis van morgen

Fish & Chips van Omegabaars met fris slaatje

Bereidingstijd
15 min.
De vis van morgen

Ceviche van Omegabaars met kokosmelk, limoen & rode ui

Bereidingstijd
25 à 30 min.
De vis van morgen

Zuiders ovengerecht met Omegabaars

Bereidingstijd
15 à 20 min.
De vis van morgen

Tartaar van Omegabaars met gemarineerde venkel

Bereidingstijd
10 à 15 min.

Ook goesting gekregen?

Ontdek snel waar je de Omegabaars kan kopen.

Henk  Quote