Verkooppunten

Vis niet verder! Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Carrefour
Albertheijn
Spar
Bioplanet Logo

Je kan onze verse Omegabaars vandaag in België vinden in de meeste winkels van Carrefour, Spar en Albert Heijn. en in Bio Planet.

Onze gerookte vis vind je bij Albert Heijn en Carrefour.

UITZONDERLIJK!

TOT EN MET 31 NOVEMBER IS ENKEL DE GEROOKTE OMEGABAARS BESCHIKBAAR IN UW DICHTSTBIJZIJNDE CARREFOUR EN ALBERT HEIJN.

Op dit moment is de vraag groot en kan onze kweek die nog niet helemaal bijhouden. Daarom is onze Omegabaars nog niet in iedere winkel even makkelijk verkrijgbaar. We werken er hard aan maar een duurzame vis, die groeit natuurlijk gewoon op zijn eigen tempo… Vanaf december 2019 kunnen we weer volop leveren, en zo werken we gestaag verder tot er in ieders buurt Omegabaars te vinden is!

Intussen willen we jullie vooral bedanken voor jullie geweldige steun en goesting om mee met ons de wereld te redden. Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de vis van morgen? Word vriend van de Omegabaars.

De omegabaars in jouw buurt?

Wil je zeker zijn dat je deze vis aan de haak slaat? Vul je postcode en mailadres in. Wij vertellen je snel waar en wanneer jij je vis kan binnenhalen.

Vriend van Omegabaars

Als vriend van de Omegabaars vang je de lekkerste recepten, laatste nieuwtjes en een zee aan andere voordelen. Word nu vriend van de vis van morgen!

Jeroen Quote