De vis van morgen

De Omegabaars is een lekkere, gezonde en écht duurzame vis.

Omegabaars op een bord

Vandaag al op je bord

Gerookt of gebakken? Tartaar of carpaccio? Ceviche of sushi?

Omegabaars Ad

We geven tien exemplaren weg van Four Fish: The Future of the Last Wild Food; een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in wat we uit het water halen om te eten, hoe en waarom.

Recept

Wat is de Omegabaars?

3 Watisomegabaars Klein

Duurzame vis

Een duurzame vis, bestaat dat? Met de Omegabaars wordt alles anders. Red de wereld, eet de Omegabaars.

Lekkere vis

Duurzaam eten was nog nooit zo lekker. Sterrenchefs, hobbykoks en kinderen: stuk voor stuk zijn ze grote fan van de Omegabaars.

Gezonde vis

Je mag het oude spreekwoord “zo gezond als een vis” opnieuw van stal halen voor de Omegabaars. De vis van morgen is zuiver op de graat.

Stijn, viskweker van de toekomst

Stijn Van Hoestenberghe is een duurzame viskweker met een missie. Een rotsvast geloof dat we beter kunnen doen. Beter voor de planeet, beter voor onszelf. Lees het verhaal van zijn zoektocht naar een lekkere, gezonde en écht duurzame vis.

Stijn Sliced

Meer recepten

Ontdek een zee aan culinaire mogelijkheden.

De vis van morgen

Fish & Chips van Omegabaars met fris slaatje

Bereidingstijd
15 min.
De vis van morgen
door Chef Toon Dierickx - Arenberg

Omegabaars in ’t groen

Bereidingstijd
20 à 30 min.

Word vriend van de Omegabaars

Wil jij net als Jeroen Meus het verschil maken? Red de wereld vandaag, word een vriend van de vis van morgen. Vang de nieuwste recepten en een zee aan andere voordelen.

Jeroen Quote