Visboer Stijn in Zwijgen is Geen Optie

04 maart 2019

Onze visboer Stijn over zijn zoektocht naar duurzame vis in een uniek interview met 'Zwijgen is Geen Optie'.

Het blijft stevig hard gaan voor onze vis! Eind 2018 werden we zowaar een vraag in Blokken en ook Ketnet kwam langs om aan te tonen dat niet enkel zotten (nou ja) ichtyoloog worden.

Dit jaar startten we dan weer met een roedel foodies die langskwamen voor een lunch (check het foto-album). Radio 2 lichtte ook toe waarom onze Omegabaars eigenlijk de enige vis is die écht duurzaam is, gevolgd door een interview op Studio Brussel én twee pagina’s in De Morgen!

Zoals je waarschijnlijk al weet is ons Omegabaars-verhaal het verhaal van Stijn. Dankzij zijn missie, extreme volharding en de hulp van onze vrienden kunnen we vandaag op grote schaal de zowat duurzaamste vis ter wereld aanbieden.

Dat verhaal werd ook opgepikt door het initiatief Zwijgen is Geen Optie. Zij verzamelen en steunen de pioniers die onze wereld veranderen. Ze willen hun strafste inzichten en verhalen helpen verspreiden om hun impact te vergroten. We zijn trots dat ze ook onze Stijn daarbij rekenen.

Vriend van Omegabaars

Als vriend van de Omegabaars vang je de lekkerste recepten, laatste nieuwtjes en een zee aan andere voordelen. Word nu vriend van de vis van morgen!

Jeroen Quote