Ceviche van Omegabaars met couscous van Romanesco

Reis rond de wereld met Omegabaars. Ceviche uit Latijns-Amerika, couscous uit Noord-Afrika en Romanesco bloemkool uit Italië. Laat je veroveren door deze verrassende combinatie van smaken en ingrediënten.

4 personen

Ingrediënten

Omegabaarsfilet, +/ 100 g per persoon, ontveld en ontgraat

1 chilipepertje, ontpit en fijngehakt

sap van 2 limoenen

1 sjalot, fijngehakt

1 romanesco bloemkool

dragon / zout / peper / olijfolie

Ceviche Van Omegabaars Met Couscous Van Romanesco Klein

Bereiding

1. Snijd de Omegabaars met een fileermes in dunne plakjes.

2. Meng het limoensap met evenveel olijfolie. Voeg de fijngehakte chilipeper toe en breng op smaak met zout. Marineer de visplakjes hierin gedurende 15 minuten en werk af met de fijngehakte sjalot.

3. Maal de romanesco fijn in een blender tot een couscous en breng op smaak met olijfolie, witte wijnazijn, fijngesneden dragon, peper en zout.

Smakelijk!

Ook goesting gekregen?

De vis van morgen vandaag op je bord? Ontdek snel waar je de Omegabaars kan kopen.

Ookgoestingvangekregen 3