Gebakken Omegabaars met preistoemp

Een Vlaamse klassieker krijgt de Omega-twist! Voor de bourgondische levensgenieters onder ons die weten wat goed is.

Bereidingstijd
15 à 20 min
4 personnes

Ingrediënten

8 Omegabaars filets, ontveld

800 g aardappelen

20 g boter / olijfolie

3 stengels prei

1 à 2 eetlepels fijngehakte verse bieslook

nootmuskaat

peper en zout

Bereiding

1. Schil de aardappelen, was ze en kook ze gaar in ruim gezouten water.

2. Was en snij de prei fijn en stoof ze mooi aan in de boter.

3. Prak de gekookte aardappelen en doe er de gestoofde prei bij. Voeg nu de olijfolie en een snuifje nootmuskaat toe en breng verder op smaak met peper en zout. Werk af met 1 eetlepel fijngehakte bieslook.

4. Bak de Omegabaars filets 3 à 4 minuten in een antikleefpan en serveer de filets op de stoemp. Versier eventueel met nog wat bieslook.

Smakelijk!

Gebakken Omegabaars Met Stoemp Van Prei Klein

Ook goesting gekregen?

De vis van morgen vandaag op je bord? Ontdek snel waar je de Omegabaars kan kopen.

Ookgoestingvangekregen 3