Tartaar van Omegabaars met gemarineerde venkel
Heb je iets te vieren? Mag het wat chiquer zijn? Je nieuwe vlam verwennen met een culinair hoogstandje? Maak dan deze frisse tartaar van Omegabaars met sluimererwten, witte asperge en gemarineerde venkel. Bij het toetje vertel je dat deze goddelijke maaltijd nog duurzaam is ook.
Ingrediënten
Omegabaarsfilet, +/ 100 g per persoon, ontveld en ontgraat
sap en zeste van 1 limoen
1 venkel
olijfolie / sushi azijn / peper / zout
sluimererwten / witte asperge
Bereiding
1. Snijd de Omegabaars in een fijne brunoise. Kruid af met peper, zout, het limoensap en de zeste en werk af met olijfolie.
2. Snijd ook de venkel in mooie fijne partjes, kruid af met peper en zout en besprenkel met olijfolie en sushi azijn.
3. Maak een slaatje van in julienne gesneden rauwe asperge en sluimererwten.
Smakelijk!
Ook goesting gekregen?
Als vriend van de Omegabaars vang je de lekkerste recepten, laatste nieuwtjes en een zee aan andere voordelen. Word nu vriend van de vis van morgen!