Word vriend van de Omegabaars en kom eten op onze boerderij!

24 maart 2019

We nodigen tien van onze vrienden (met ieder één van hun vrienden) uit voor een diner met rondleiding door onze visboer Stijn!

Eind januari hadden we de eer en het genoegen om een roedel foodbloggers bij ons te ontvangen. We leidden hen rond in onze kwekerij en zaten samen neer voor een geweldige lunch (gemaakt door de vrouw van onze visboer Stijn). Check de foto’s!

De steun van onze vrienden is uiteraard minstens even belangrijk. De duurzaamste vis ter wereld kweken lukt ons immers niet zonder jullie. Daarom trakteren we ook onze vrienden op een diner op de boerderij!

Yup! We nodigen tien vrienden uit die, samen met één van hun vrienden, bij ons in Kruishoutem mogen langskomen voor een rondleiding door onze Visboer Stijn én een etentje. Dat doen we op donderdag 16 mei om 18.30u.

Geïnteresseerd? Meld je aan!

Word voor 27 april 2019 vriend van de Omegabaars, laat je adresgegevens achter, beantwoord onze vraag en misschien ben jij één van de tien gelukkigen die op donderdag 16 mei om 18.30u mag langskomen! Hou die avond dus alvast vrij, in de week van 29 april contacteren we de winnaars!

Optional

Vriend van Omegabaars

Als vriend van de Omegabaars vang je de lekkerste recepten, laatste nieuwtjes en een zee aan andere voordelen. Word nu vriend van de vis van morgen!

Jeroen Quote